Imatge de la propietat
MRS14443
€ 170,000
Parcel·la En venda
9 imatges disponibles
MRS14443
€ 170,000
Parcel·la En venda

Parcel·la en excel·lents condicions en venda a Arenys de Mar, Barcelona

  • Dimensions del terreny 800m²

Parcel·la de 800 m² enfront de la mar i prop de el centre de la vila, una oportunitat de perfecta ubicació

D'enorme potencial i infinites possibilitats, vam presentar aquesta fantàstica parcel·la de 800 m2 amb infinites vistes a la mar. Pel que fa a l'altura, l'habitatge no podria superar els 20 m, materialitzant-aquesta mesura en dues plantes més soterrani.

La ubicació de la parcel·la és idònia, doncs és a 5 minuts caminant de centre de poble, on disposarà de tot el necessari. De la mateixa manera, tot just un passeig separa les platges d'Arenys de Mar d'aquesta estupenda oportunitat.

Ubicació

Se situa just al davant del port d'Arenys de Mar, un dels més coneguts i importants per a la indústria de Catalunya. Aquest port resulta en la principal potència de la localitat d'Arenys de Mar, tant a nivell econòmic com gastronòmic.

Malgrat ser un poble costaner, Arenys compta amb diferents espais rurals dignes de conèixer, com El Corredor, o al Camp de la Mare de Déu de Lourdes.

Hem de destacar la magnífica també la seva xarxa de carreteres, així com l'eficaç línia de transport públic de què disposa. Per acabar, comentar que així com la resta de poblacions de Maresme, es troba a tan sols 35 minuts de la ciutat de Barcelona així com a 30 minuts de les meravelloses platges de la Costa Brava, a Girona.

MRS14443
€170,000
Parcel·la En venda

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu