Algunes de les imatges digitals utilitzades són aproximatives
GAV23361
€ 950,000
Casa / Vil·la En venda
14 imatges disponibles
GAV23361
€ 950,000
Casa / Vil·la En venda

Casa / Vil·la en excel·lents condicions de 4 dormitoris amb 230m² de jardí en venda a Gavà Mar

 • Dormitoris 4
 • Cambres de bany 3
 • Dimensions 275m²
 • Terrassa 19m²
 • Jardí 230m²

Aquesta propietat forma part de GAVA LAPINEDA Cases / Vil·les, Gavà Mar, Barcelona. Veure més detalls sobre aquesta promoció i cadascuna de les seves propietats

Magnífica promoció de 3 Xalets Adossats de Obra Nova per al desenvolupament de lloguer de vacances a Gavà Marítim

L'exclusiva promoció d'obra nova Gavà la Pineda li ofereix un total de 3 cases adossades de luxe, 2 cantoneres i 1 mitgera. Aquest complex residencial se situa en la localitat de Gavà, un poble situat entre el mar i la muntanya que posa a la seva disposició tots els serveis per viure el dia còmodament. Així mateix, Gavà compta amb una connexió excel·lent amb Barcelona i l'aeroport del Prat, tant per transport públic com per carretera. Aquesta zona també ofereix alguns col·legis internacionals de prestigi, on els més petits podran rebre la millor educació.

Gavà encara concedeix llicències de lloguer turístic a curt termini. Per això, i per la seva proximitat immediata a la platja ia la facilitat d'accés a Barcelona, aquests habitatges es presenten com una oportunitat d'inversió que no es pot perdre.

El complex residencial es compon de 10 habitatges adossats de luxe, totes elles espaioses, lluminoses, amb jardí privat i una gran privacitat. A més, la promoció ofereix una zona comunitària excel·lent amb jardí, piscina i zona de gandules: l'espai ideal per gaudir de el sol i refrescar-se durant els mesos més calorosos.

Aquestes cases adossades es distribueixen en 3 plantes i consten de 3 meravellosos dormitoris i 3 banys, variant entre 235 i 323 m² útils. Els habitatges destaquen pel seu disseny elegant i actual, amb estades espaioses i plenes de llum natural. La distribució és molt pràctica i aprofita l'espai a l'màxim, amb la zona de dia a la planta baixa, la zona de nit a la primera planta, i un espai d'estudi a la segona planta, l'ús es pot adaptar a les necessitats de el seu nou propietari.

Així mateix, tots els habitatges disposen d'un espai de terrassa / jardí propi, que proporciona lluminositat i permet gaudir d'un estil de vida a l'aire lliure, relaxar a el sol i organitzar dinars o sopars en companyia dels seus éssers estimats.

Els habitatges gaudeixen dels millors acabats i materials, i es posen a la venda amb la cuina equipada, dels banys acabats (amb marques com Roca o Terran). A més, estan equipades amb tancaments d'alumini amb trencament de pont tèrmic, vídeoporter, persianes motoritzades i ascensor per garantir el seu màxim confort.

El complex també ha adoptat un conjunt de mesures energètiques més eficients, perquè els habitatges estiguin perfectament aïllades i assegurar un baix consum energètic.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.

aspectes destacats

 • Cases adossades de luxe amb jardí privat
 • 3 dormitoris i 3 banys
 • Habitatges àmplies, confortables i lluminoses amb dissenys moderns
 • Acabats i materials d'alta qualitat
 • Zona comunitària amb jardí i piscina
 • Oportunitat d'inversió
 • Sistema d'eficiència energètica
 • A un passeig de la platja i prop de tots els serveis
 • Bona comunicació per carretera i per transport públic amb Barcelona i l'aeroport

Característiques

 • Jardí
 • Terrassa
 • Aparcament
 • Aire condicionat
 • Balcó

Extres

FONAMENTACIÓ I ESTRUCTURA:

La fonamentació es farà per mitjà d'una llosa de formigó armat directament sobre el terreny sorrenc i sobre un emmacat de graves que facin de drenatge en el cas que algun dia pugi el nivell freàtic de l'subsòl. A tot voltant s'establirà una xarxa de tubs de drenatge. L'estructura, de formigó armat de l'tipus reticular, amb cassetons de formigó en la major part dels sostres. Amb lloses armades de formigó massís en part de l'sostre de soterrani que correspon als garatges individuals, passadís de pas de vehicles i sala polivalent, i en sostre de planta segona que correspon a les terrasses de la planta segona. Els murs corresponents a l'soterrani, seran encofrats amb taulers fenòlics per anar vistos a la zona de pas de vehicles. La resta amb encofrats metàl·lics de la dimensió marcada en plànols.


FAÇANES:

Es farà tot el tancament dels dos blocs de cases, amb maó calat perforat de 12/14 cm. Sobre aquesta paret i per la part exterior s'adossaran panells rígids d'aïllament tèrmic-acústic de llana mineral ARENA BASIC de ISOVER, amb un gruix de 8 cm, agafats a el suport per lligam adequat i fixacions mecàniques. Sobre aquest aïllant es procedirà a estendre una primera capa de morter de ciment sobre la qual s'incrustarà malla de reforç de fibra de vidre amb imprimació de resines i tancada amb morter barrejat amb resines acríliques i acabat amb una capa de revestiment blanc llis impermeable a l'aigua de pluja i transpirable. Interiorment es procedirà a projectar escuma de poliuretà expandit amb un gruix de 3 cm, així com els primers 15 cms de el sostre enganxat a les façanes, per assegurar l'estanquitat de l'tancament i completar l'aïllament tèrmic acústic. Es deixarà una càmera de 5 cm i es tancarà amb plaques PYC de 13 mms. sobre estructura de ferro galvanitzat de 47 mms.

PAVIMENTS INTERIORS:

En el sòl de planta baixa i sobre de l'garatge es col·locarà com aïllament tèrmic - acústic un panell d'alta densitat ARENA PF de Isover, de 20 mms de gruix. En totes les plantes es farà un paviment de morter autoanivellant sobre la capa d'aïllant acústic a l'impacte. Gruix total de 4cms. Com paviment definitiu es col·locarà Parquet laminat amb lames de 24 cms. en totes les estances excepte banys. En terrasses exteriors es col·locarà un paviment flotant de tarima sintètica Newechwood, amb taula de 138 x 22 cms. Fixada a rastrel sintètic, amb clic de fixació oculta i cargols inoxidables. Color i textura a decidir per la DF Els sòcols interiors seran de DM de 10 cms d'alçada i de color igual a el de parets i fusteria de fusta. En exteriors els sòcols de 10 cm. d'alçada i de la mateixa qualitat i color que el paviment.


ENRAJOLATS:

En banys i lavabos de planta baixa es col·locarà aplacat de parets i paviments amb ceràmica porcellànica gran format, mida, color i textura a decidir per la DF En cuines, les parets es lliuren enguixades i pintades, llevat de la zona entre els fogons i els armaris alts, que es aplacarán amb el mateix material de les taulells .. el material a col·locar serà el Silestone de 2 cm d'espessor en taulells i 12mms en paret.


FUSTERIA INTERIOR:

A la fusteria interior les portes de pas seran de 82 x 210 sistema block batents amb goma, tapajunts de 8 x 1,6 i 8 x 1,2 de hpl model Tacto. Portes corredisses en lavabo de planta baixa, i entrada a l'estar. En bany de la suite la porta d'entrada serà de vidre laminar 5 + 5 integrada en tot el parament de tancament, també de el mateix material. Les portes d'entrada estarà composta per fulla de tauler marí per a exteriors i de DM hpl model tacte, amb pany de seguretat de tres punts amb la cara. Tots els armaris de les habitacions per interior de melanina efecte tèxtil , prestatge, barra i calaixos. Portes de hpl model Tacto i tirador d'alumini. Ferratges i manetes d'acer inoxidable mat. Límits en el paviment darrere de totes les portes. Les escales interiors seran prefabricades, ancorades en els forjats i exemptes de l'buit on s'ubiquen. Esglaons de fusta i baranes a decidir per la DF


FUSTERIA EXTERIOR, CRISTALLERIA, PERSIANASY GELOSIES:

Tota la fusteria exterior serà d'alumini lacat blanc amb trencament de pont tèrmic de la casa TECHNAL. Premarc de ferro galvanitzat. Finestres amb frontisses de 70 mms i vidre de vidres "sota emissius", amb una potent capacitat d'aïllament tèrmic - acústic. El conjunt tindran un valor de transmitància inferior a 2,5 W / m2K. Totes les persianes seran d'alumini lacat de doble perfil i motoritzades. S'instal·laran calaixos de persiana EPS I NEOPOR de la casa CAJAISLAND, amb aïllament similar a el de les façanes. Amb el registre per l'exterior. A la terrassa de planta baixa, s'ubicarà un PORXO de dimensió 4m. x 6m. fixats a terra amb ferramentes metàl·lics i cargols inox. Dos tendals corredissos d'3x4ms. D'ones amb teixit SOLTIS 96.


EQUIPAMENT DE LES CUINES:

Mobles alts i baixos posformados muntats sobre mòduls d'interior de color blanc, portes de hpl blanc Premium, ferreteria Emuka, sòcol d'alumini i gola. Distribució detallada a plans. Il·luminació amb tires de leeps en els baixos dels mobles penjats. Electrodomèstics inclosos: placa d'inducció, forn elèctric i microones en columna. Campana de fums integrada en moble alt. Frigorífic i rentaplats integrats. Models i marques a decidir .Fregadero en acer inoxidable d'una pica de 50 x 45.


SANITARIS I AIXETES:

S'instal·laran sanitaris ROCA, blanc, model meridiam. Els inodors seran de el tipus suspès i amb la cisterna oculta. Detall de les peces a col·locar: Bany Suite: Plat de dutxa terran DE 140X 80, de resines color i textura a triar i col·locat enrasat amb el paviment. Columna dutxa termostàtica Deck T suspesa. Inodor complet amb seient de tancament automàtic i polsador Pli-Dual crom mat. Dos lavabos incorporats a moble suspès de 130 x 50 amb calaixos i prestatges amb porta. Aixetes monocomandament de la casa TRES model LOFT. Dos tovallolers 60 i porta-rotlles Roca Rubik. Bany 2n: Banyera de 150 x 80, de color blanc. Columna termostàtica Victòria de Roca. Inodor igual a el de la suite. Un lavabo incorporat a un moble suspès de 90 x 50 amb calaixos. Aixetes monocomandament Atles de Roca. Tovalloler i portarrollo Roca rubit. Bany Cortesia: Inodor igual a el dels banys. Lavabo incorporat a moble suspès de 90 x 50 amb calaixos. Aixetes monocomandament de la casa TRES model LOF. En planta 2a, no es fa lavabo però es deixen les previsions d'aigua, llum i desguassos per poder-lo instal·lar posteriorment.


AEROTERMIA: BOMBES DE CALOR aerotèrmiques PER SUBMINISTRAMENT D'AIGUA CALENTA ACS: S'instal·larà una bomba de calor d'Aerotermia marca Midea model COMBO RSJ-15 / 190RDN3-F amb una capacitat de acumulaciónde 180 litres, potència de producció d'1, 45 Kw i un COP. De 3,8. Inclou bateria de suport i emergència de 2.700 kcal / h. S'instal·larà en un armari exterior situat a la terrassa de serveis situada a la planta 2ª Oest .. Aquest sistema de producció d'aigua calenta aprofita l'energia existent en l'aire per escalfar l'aigua de l'acumulador.


CLIMATITZACIÓ:

Mitjançant conductes de planxes Isover Climaver net d'alta densitat, en plantes baixa i primera, situant les unitats interiors en els sostres de l'rebedor en planta baixa i de l'bany 2n en planta primera. A la planta segona es col·locarà un Split mural. Les unitats exteriors s'instal·laran a la terrassa de serveis de la planta 2ª façana Oest. Les unitats a instal·lar seran, per a la planta baixa LG model UM- 36 / UU36WC amb un rendiment de 9.50 / 10, - Kw en fred / calor. A la planta 2ª LG model UM-30 / UU30WC amb un rendiment de 7,5 º / 8, - Kw. en fred / calor. A la planta 2ª una unitat SPLIT LG model S18EQ amb un rendiment de 5, - / 5,80 Kw. en fred / calor. Totes les unitats exteriors s'instal·laran suspeses de parets, incorporant antivibradors adequats a les seves bases. Les unitats interiors encastada a cel ras de rebedor i bany 2. La de la planta 2ª adossada a la paret zona central. Entre unitats es realitzarà el seu interconnexionat frigorífic mitjançant canonada de coure deshidratat i aïllada tèrmicament, interconnexió elèctric de maniobra entre unitats i controls. Col·locació d'un selector- termòstat de funcionament automàtic en funció de la temperatura prèviament seleccionada per planta.
TERRASSES I COBERTES: Tant a la coberta com a les terrasses de les plantes baixa, segona i coberta, es col·locaran sobre la impermeabilització, un aïllament tèrmic - acústic de panells de Isover, PANELL COBERTA 150 d'un gruix de 60 mms, en planta baixa i 100 en planta segona i coberta. a la coberta que no és transitable s'acabaran amb plafó rígid de llana mineral de Isover IXXO. En totes les terrasses de planta baixa i planta segona, sobre l'aïllament s'estendrà una xapa de morter hidròfug de 4 cms amb inclusió de malla de PVC i el paviment definitiu en terrasses exteriors es col·locarà un paviment flotant de tarima sintètica Newechwood , amb taula de 138 x 22 cms. Fixada a rastrel sintètic, amb clic de fixació oculta i cargols inoxidables. Color i textura a decidir per la DF Les separacions entre cases a les terrasses de plantes baixa i segona: Es faran amb muntants d'alumini i lames horitzontals fixes de 138x22 cms de tarima sintètica igual a el paviment i amb una alçada de 1,70 ms. Les separacions corresponents als jardins seran de malla metàl·lica triple torsió de 1,50 ms d'altura i plantació de tanques per una de les cares. En la major superfície dels jardins es cobrirà amb gespa artificial i amb un drenatge adequat.


EXTERIORS I ZONA COMUNITÀRIA:

El perímetre de el terreny corresponent a les mitgeres de l'Sud i Oest, es tancaran amb un sòcol format per blocs de formigó. Sobre aquest sòcol es col·locarà una tanca metàl·lica de triple torsió sobre pals galvanitzats de color verd. El perímetre de el terreny corresponent als carrers es tractaran amb un sòcol de contenció de terres dels jardins i el seu drenatge, format per Gabions de pedra, i coronats amb panells de lames metàl·liques. Paviments d'accés a les cases i zona comunitària, de formigó imprès de textura i color a decidir per la DF a l'interior de la zona comunitària s'instal·larà una piscina ovalada de 8 x 5 ms. amb els seus accessoris. Es col·locarà sobreposada. S'enjardinarà tot l'entorn incloent gespa artificial. Instal·lació de dutxes, boques de reg i accessoris. Il·luminació: Tant els accessos, el perímetre de el terreny i la zona comunitària s'il·luminarà segons projecte pendent de realitzar.

Distribució

Planta baixa:

 • Saló-menjador
 • cuina office
 • Terrassa / Jardí Privat
 • Lavabo de cortesia

1ª Planta:

 • Suite
 • 2 Habitacions dobles
 • Bany complet

2ª Planta:

 • Àmplia sala d'estar
 • Terrasses de 18,70m2

soterrani:

 • garatge
 • Traster

Ubicació

Un projecte de cases adossada de luxe de 10 llars. Gava és una ciutat davant de la platja adjacent a Barcelona. A diferència de Barcelona, la ciutat de Gavà encara permet l'emissió de permisos de vacances a curt termini que els amfitrions d'Airbnb o altres plataformes per compartir la llar fan servir comunament. A causa de la seva proximitat immediata a la platja i la facilitat d'accés a Barcelona, aquest habitatge es beneficiarà com una de les poques propietats capaços d'obtenir aquestes llicències turístiques.

Certificat d'eficiència energètica

Certificat d'eficiència energètica A

GAV23361
€950,000
Casa / Vil·la En venda

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu Insriure's a la nostra llista de correu