A Lucas Fox intentem oferir la millor selecció de propietats de lloguer a Espanya (Barcelona ciutat, Sitges, Castelldefels, el Maresme, Sant Cugat, Girona, la Costa Brava i Eivissa).

La nostra base de dades de propietats de luxe de lloguer a Espanya s'actualitza diàriament per tal que tingui accés a les novetats.

Si vol veure les propietats de lloguer que tenim disponibles actualment a Espanya, pot fer servir el cercador de la columna de l'esquerra, seleccionant la pestanya de "Lloguers de llarg termini".

Si només vol consells generals pel que fa al lloguer d'una propietat a Espanya pot contactar amb nosaltres per correu electrònic o trucar-nos al telèfon (+34) 933 562 989, per parlar amb un dels nostres agents immobiliaris.

Llogui la seva propietat a clients internacionals

A Lucas Fox sempre tenim una bona llista de clients internacionals que necessiten llogar propietats; per tant, sempre busquem propietats de lloguer.

Els nostres anuncis van directament als mercats internacionals i locals, cosa que dóna a la seva propietat un ressò increïble, tant a nivell nacional com internacional. Això fa que Lucas Fox sigui l'elecció òptima a l'hora de llogar la seva propietat.

Faci clic aquí per donar-nos els detalls de la seva propietat de lloguer i un dels nostres agents immobiliaris es posarà en contacte amb vostè per negociar les seves opcions de lloguer.

També pot trucar-nos al telèfon següent (+34) 933 562 989. 

luxosa casasSom la Immobiliària ideal per comprar pis de luxe a Barcelona a Catalunya

Propietats vistes recentment

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

075357
Mobile