Som la Immobiliària ideal per comprar pis de luxe a Barcelona,

luxosa casas en venda a Catalunya

Propietats en venda a Espanya i Portugal

A Lucas Fox intentem oferir-li la millor selecció de propietats en venda a Espanya (Barcelona ciutat, Sitges, Castelldefels, el Maresme, Girona, la Costa Brava, Eivissa, València), a Portugal (Lisboa ciutat, Cascais i Estoril, Sintra i la Costa de Plata, l'Algarve) i a Andorra.

La majoria de les nostres propietats les posen en venda directament els seus propietaris o promotors immobiliaris. Actualitzem diàriament la nostra base de dades d'immobles en venda per tal d'assegurar-nos que tingui a la seva disposició immediatament els immobles en venda més recents.

Si l'immoble que busca no apareix a les nostres llistes, podem ajudar-lo a trobar la seva propietat ideal. Feu clic aquí per a més informació sobre el nostre servei de Cerca d'immobles.

Es pot posar en contacte amb nosaltres per correu electrònic, si vol consells generals a l'hora d'adquirir una propietat a Espanya o Portugal, o pot trucar a un d'aquests telèfons: (+34) 933 562 989 per comprar immobles a Espanya, (+351) 213 963 189 per comprar immobles a Portugal.

Propietats vistes recentment

Sol·licitud de valoració

Descobriu el valor de la vostra propietat sol·lictant l’evaluació gratuïta d’un dels membres del notres equip d’experts en assesorament immobiliari.

Valoració gratuïta de l'immoble

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

074837
Mobile