L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Turó Park

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats Turó Park

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Turó Park

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Lucas Fox us ofereix una àmplia selecció de cases i apartaments en venda a Turó Park de Barcelona. Turó Park és una zona molt exclusiva de la zona alta de Barcelona.

Els immobles en venda a Turó Park es troben en un dels barris més prestigiosos i exclusius de Barcelona. La zona té una gran reputació quant a seguretat, tranquil·litat i intimitat. La proximitat de la plaça de Francesc Macià i l'Avinguda Diagonal fan d'aquest indret una elecció excel·lent per aquells que vulgui viure en una zona residencial exclusiva a tocar del centre de la ciutat.

Les propietats de Turó Park ofereixen unes de les millors vistes de tota Barcelona i estan situades a prop del preciós Jardí Botànic. Segurament, els immobles de més demanda són els àtics del carrer Ferran Agulló, de l'Avinguda Pau Casals, del carrer Bori i Fontestà i del carrer de les Escoles Pies.

Els apartaments en venda al Turó Park són ideals per a famílies, ja que es troben molt a prop dels col·legis internacionals i anglòfons. A més, l'aeroport és molt accessible (a només 15 minuts en cotxe), un factor destacat per a propietaris de negocis. Els apartaments en venda a Turó Park són ideals com a residències permanents i normalment compten amb espai d'oficines. A més, la majoria d'immobles del Turó Park també compten amb espai addicional per a zones del servei.

Podem assessorar els propietaris d'immobles que vulguin vendre els seus immobles i aconseguir fer encaixar cada torre i apartament en venda a Turó Park amb el comprador més indicat. Ens assegurarem d'això fent que els compradors més interessats en les característiques i qualitats específiques del seu immoble el puguin visitar.

Posi's en contacte amb els nostres agents immobiliaris a Barcelona si vol més informació sobre els immobles en venda a Turó Par

Google map

Propietats vistes recentment

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile