L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Pedralbes

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats Pedralbes

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Pedralbes

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Lucas Fox ofereix una àmplia selecció de cases i apartaments en venda al barri de Pedralbes de Barcelona.
Pedralbes és un mercat immobiliari d’alt nivell a l’exclusiva zona alta de Barcelona.

Si és propietari d’un immoble i vol vendre’l, podem ajudar-lo a fer encaixar la vostra propietat de Pedralbes amb els compradors més adequats.

Els immobles en venda a Pedralbes es troben en un dels barris més exquisits i exclusius de Barcelona. Hi ha moltes cases aïllades i adossades, que sovint compten amb piscines, jardins i terrasses privades. Les propietats de Pedralbes són fantàstiques per a famílies i propietaris de negocis que vulguin viure en un barri privat, segur i internacional.

A Pedralbes hi ha una de les avingudes més exclusives de la ciutat, l’Avinguda de Pearson, que ofereix una gran varietat de botigues i restaurants de categoria. A aquesta zona també hi ha una de les construccions de més valor del gòtic català a Barcelona, el Monestir de Pedralbes.

Les cases de Pedralbes són ideals per a famílies i, sovint, compten amb espai suficient per tenir estances per al servei, per a mainaderes o altres ajudants. Els immobles de Pedralbes es troben a prop de col·legis anglòfons com ara el St. Paul’s School, el St. Peter’s School i el Kensington School. L’aeroport és a només 15 minuts, cosa que permet disposar d’un accés fàcil i directe a reunions de negocis de tota Europa.

Els apartaments en venda a Pedralbes solen ser dúplexs o apartaments de dimensions superiors i tenen garatge, seguretat 24 hores, terrasses i vistes privades de la ciutat de Barcelona o el Tibidabo.

Pot posar-se en contacte amb els nostres agents immobiliaris a Barcelona si vol més informació sobre els immobles en venda a Pedralbes.

Per a més informació sobre torres i apartaments a Pedralbes i propietats a Pedralbes en general, consulteu la nostra Guia
de zona de la zona alta de Barcelona.

Google map

Propietats vistes recentment

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile