L’ajudem a trobar una propietat excepcional a Eixample Dret

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats Eixample Dret

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a Eixample Dret

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

L'Eixample Dret és la part més antiga del districte de l'Eixample i, tot i que molts dels apartaments de la zona han esdevingut oficines, segueix gaudint de moltes façanes precioses. També, en l'àmbit arquitectònic, és més interessant que la zona esquerra del districte.

Es poden trobar molts exemples d'arquitectura modernista a les entrades, patis, làmpades i balcons dels atractius habitatges de l'elit barcelonesa. Aquesta zona es troba al centre de la ciutat de Barcelona, a la dreta del distingit Passeig de Gràcia amb bars excel·lents i botigues de disseny.

L'elegància de l'Eixample Dret significa que és bastant tranquil a la nit, encara que es troba a poca distància de nombrosos bars i restaurants excel·lents. Les propietats a l'Eixample Dret tendeixen a ser àmplies i lluminoses, amb balcons i sostres alts.

Lucas Fox ofereix una àmplia varietat de propietats en venda i de lloguer a l'Eixample Dret.

Google map

Propietats vistes recentment

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile