L’ajudem a trobar una propietat excepcional a El Born

Busqui la seva propietat ara

Immobles destacats El Born

No és exactament el que busca?
Vegeu més propietats en venda a El Born

Ven o lloga de pressa la teva propietat i al preu ideal

Disposem d’una creixent base de dades de clients nacionals i internacionals que busquen comprar o llogar propietats a Espanya, Andorra i Portugal. El nostre equip està experimentat en identificar els millors compradors o inquilins per la teva propietat, i així assegurar que podem vendre o llogar de pressa la teva casa i al preu ideal.

Valoració immobiliària gratuïta

Born

Comptem amb una exclusiva oferta d'apartaments en venda o de lloguer al Born, Barcelona.

El barri del Born, famós pel seu ambient i estil propi, forma part de Ciutat Vella. És un dels llocs més sol · licitats per comprar o llogar una propietat, especialment entre els turistes i estrangers que desitgen gaudir de l'estil de la ciutat i de tot el millor que pot oferir.

L'oferta de propietats en venda al Born inclou apartaments, àtics, apartaments en edificis turístics i algunes oficines comercials. Els apartaments al barri del Born té molta demanda per part dels turistes, per això els apartaments en venda al Born resulten molt rendibles tot l'any si es lloguen.

Aquesta zona compta amb diverses comunitats estrangeres i respon a totes les necessitats d'aquestes persones i al seu estil de vida. La zona inclou diverses escoles i està envoltada pel Parc de la Ciutadella, un parc molt popular entre les famílies amb nens que assisteixen a escoles internacionals. La zona compta amb nombroses botigues especialitzades, així com d'alguns dels millors restaurants de la ciutat, bars de tapes i locals musicals. Els residents al Born gaudeixen de l'ambient cosmopolita del barri i de la proximitat amb el centre de la ciutat.

Els apartaments en venda al barri del Born se situen al cor del casc antic (Ciutat Vella) i a prop de la platja de la Barceloneta. Aquesta zona compta també amb nombroses estacions de transports metropolitans.

Moltes propietats en venda o de lloguer al Born han estat renovades i encara conserven tot el seu encant original (bigues de fusta dels sostres, parets de maons, cornises ornamentals). Les renovacions han estat pensades per oferir un espai més ampli que atregui més llum.

També tenim una sèrie d’àtics i projectes de construcció d'habitatges disponibles al Born.

Consulti les nostres propietats en venda i en lloguer al Born a continuació o poseu-vos en contacte amb els nostres agents immobiliaris per obtenir una selecció personalitzada de propietats en venda o en lloguer al Born.

Google map

Propietats vistes recentment

Rebre gratuïtament la nostra revista d’empresa de propietats

Insriure's a la nostra llista de correu

Mobile